Inici Activitats PETJADES DE CONTE: 3a edició de la jornada anual de formació...

PETJADES DE CONTE: 3a edició de la jornada anual de formació al voltant dels contes

975
0
COMPARTIR

El proper 6 d’abril de 2019 se celebrarà la trobada anual d’intercanvi d’experiències i 3a edició de la formació al voltant dels contes.

La Trobada de Petjades de conte, està destinada a aquelles persones que vulguin compartir i aprofundir el seu camí d’aprenentatge al voltant de l’art de contar. La Trobada serà dirgida per l’escriptora, bibliotecària i conta contes, Mercè Escardó, acompanyada de l’especialista en literatura infantil i conta contes Mercè Palay, amb la col·laboració d’altres professionals del ram.

L’activitat se celebrarà a Can Plantada de l’Ametlla del Vallès.

L’activitat comptarà amb dues parts:

La primera, a partir de les 11.00 hores del matí, Converses obertes sobre l’art de contar. Part especialment dirigida a mares i pares, docents, bibliotecaris, pedagogs, i, en definitiva, persones vinculades a els diferents estadis de la educació i acompanyament d’infants i joves.

La segona, a partir de les 16.30 hores, La Llar de Contes – Vivim els contes en família. Part dirigida a les famílies, petits i grans per compartir i crear un espai de complicitats al voltant de contes contats.

Preus:

  • Tot el dia (inclós matí i tarda) 15 euros per adult o jove (13 euros associats/des de Cal Llibre).
  • Només tarda, 5 euros per família.
  • Dinar: 15 euros per adult o jove, 5 euros per infant (menor de 12 anys).

HI haurà servei de recollida a l’estació de La Garriga  a les 10 del matí i per tornar a la tarda a les 18’30h. tant  pels trens  procedents de Vic com pels  de BCN. Cal demanar-ho a <info@calllibre.cat>

Per participar-hi, no dubtis en omplir el formulari següent (data límit fins el  2 d’abril de 2019):

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu número de telèfon (Obligatori)

Confirmo que vull inscriure'm a la tercera edició de la 'formació petjades de conte' que inclou una jornada de matí i una sessió de contes per la tarda per el preu de 15 euros.

Et quedaràs a dinar*?

Quants sereu per dinar?

Associat de Cal Llibre

Vols rebre informació per fer-te soci de l'entitat? <\p>
No

Accepto les condicions de la preinscripció.

*Aquesta activitat formativa costa 15 euros per persona per tot el dia ( matí i tarda) per adults i joves (associats de cal llibre 13 euros). El cost de l'activitat s'ha d'abonar per transferència bancària per tal de reservar plaça.
**El preu del dinar és de 15 euros addicionals per joves i adults i 5 euros per infants (menors de 12 anys).
***Aquelles persones que no hagin fet el pagament via transferència bancària, el dia de l'acte hauran d'abonar 3 euros més de recàrrec.