Inici Notícies Mercè Escardó és reconeguda en les 40 persones que han configurat el...

Mercè Escardó és reconeguda en les 40 persones que han configurat el panorama de la literatura infantil i juvenil a Catalunya per l’Ibbycat

76
0
COMPARTIR

­La presidenta de Cal Llibre escriptora i bibliotecària, Mercè Escardó és reconeguda per la seva trajectòria decisiva en la literatura infantil i juvenil en català. L’Ibby­cat / Con­sell Català del Lli­bre Infan­til i Juve­nil ha arri­bat als 40 anys d’història vet­llant i promovent la lite­ra­tura de petits i adolescents. Per fer-ho, ha seleccionat 40 escriptors i escriptores, nascudes abans de 1950, i que han estat decisives en la construcció del cosmounivers de la literatura catalana en aquestes edats.

El Born CCM ha estat l’escenari de la festa de cele­bració que ha inclòs aquest home­natge a aquestes 40 per­so­nes. Entre la llista dels homenatjats hi ha els fundadors de l’Associació Cal Llibre: En Pep Duran (llibreter), la Concepció Carreras(Bibliotecaria), la Carme Solé (il·lustradora) la Roser Ros (pedagoga i narradora) i la Mercè Escardó (Bibliotecaria i escriptora).

La Mercè a l’homenatge amb la resta d’autors i autores reconegudes al Born CCM


FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Siusplau introdueix el teu nom