Inici Activitats Llar de contes: 9 de juny -tancament del curs 18/19

Llar de contes: 9 de juny -tancament del curs 18/19

742
0
COMPARTIR
La Llar de contes és una acció vers les famílies que du a terme l’Associació Cultural Cal Llibre, al nostre poble, des del curs passat.
Es tracta de proporcionar un espai i un temps acollidor a les famílies on, gràcies als contes que escoltaran, es  traslladaran a territoris on la màgia s’instal.la i a vegades es fa gairebé tangible.
Amb els contes de les 3 Mercès, petits i grans podran viure plegats, sensacions i vivències que els ajudaran a enfortir els seus vincles i créixer alhora.
Els contes són els còdols del riu de la Vida que ens ajuden a riure quan hem de riure i a plorar quan hem de plorar.
Enguany hem fet 5 sessions  a Can Plantada, gràcies a la col.laboració desinteressada d’en Francesc Roger que ens brinda el seu magnific espai, on no hi manca la llar encesa quan fa fred.
Han gaudit d’aquestes sessions més de 20 famílies diferents amb una cinquantena aproximadament d’infants, plegats hem compartit 43 contes i algunes cançons.
La sessió del juny és la darrera d’aquest curs, confiem retrobar-nos al setembre  a l’inici del curs 19/20 perquè els contes ens ajudin a tots a encetar de nou el cicle de les estacions i de la vida.