Inici contes La Llar de Contes torna el proper 1 de desembre

La Llar de Contes torna el proper 1 de desembre

1313
0
COMPARTIR

Noticia del Diari de l’Ametlla n.175 novembre del 2019.

“El darrer 13 d’octubre l’Associació Cultural Cal Llibre va  començar de nou les sessions de la Llar de Contes a Can Plantada.
 
Aquest curs tenim la intenció de fer-les periodicament, com a mínim cada dos mesos,  segons la disponibilitat que en Francesc Roger tingui i ens pugui oferir aquest espai que també és de conte. Ell és un especial col.laborador de Cal Llibre i li agraïm molt.
 
La propera serà el dia 1 de desembre a les 16’30 a Can Plantada.
 
Tornarem a posar-nos les armilles, que la fada Hilito va regalar a la Mercè E. i després agafarem el tren que ens durà al Món dels contes.
 
En allà, les 3 Mercès sembrarem, ara una, ara l’altra i l’altra, les llavoretes que guarden els contes que només necessiten d’unes orelles atentes i un cor obert per arrelar.
 
Agraïm l’aportació de 5€ que fa cada unitat familiar,  que a canvi rep un llibre dedicat  de la Mercè;  si voleu també en podeu comprar d’altres i així ajudar a la Associació a seguir endavant.
 
Recordeu que els contes necessiten de la nostra terra per créixer i ajudar-nos a tots a viure la nostra vida com si d’un conte es tractés.
 
La Llar de contes ens dona l’oportunitat de conèixer nous contes a cada sessió  i sobretot de compartir-los petits i grans alhora.”