Inici Fes-te soci/a

Fes-te soci/a

Ets una persona inquieta? T’agrada llegir? Creus que els llibres poden canviar la vida de les persones? No t’ho pensis més! Omple el formulari següent i col·labora amb la nostra tasca. Per una petita aportació anual ens ajudaràs a acompanyar a professionals, famílies i infants en l’aventura de créixer llegint. Per només 60 euros anuals pots contribuir a fomentar la nostra tasca!

El vostre nom * El vostre telèfon*

El vostre email * DNI* Lletra: *

Adreça:* Codi Postal* Localitat*

Dades Bancàries:
IBAN* Entitat* Oficina* DC* Número de Compte*

Pagament*


(*) Camps obligatoris

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades Personals, l’informem que les seves dades personals incloses en aquest formulari seran incorporades al fitxer “Socis de Cal Llibre” de l’ONG Cal Llibre amb la finalitat de “gestionar la comunicació i aportacions dels socis”. Enviant aquest formulari accepteu que la ONG Cal Llibre us informi de la seva activitat de forma regular.

Amb aquest correu s’autoritza a l’ONG Cal Llibre a emetre un rebut bancari per l’import de la modalitat de pagament escollida entre: un únic pagament anual de 60€; dos pagaments semestrals de 30€; tres pagaments quatrimestrals de 20€  o dotze pagaments mensuals de 5€, en concepte de quota de soci de l’entitat.