Inici Activitats Intercanvi trobada de ‘Petjades de conte’ (14/04/18)

Intercanvi trobada de ‘Petjades de conte’ (14/04/18)

67
0
COMPARTIR

El proper 14 d’abril de 2018 se celebrarà una trobada d’intercanvi d’experiències al voltant dels contes.  La Trobada de Petjades de conte, està destinada a aquelles persones que vulguin compartir i aprofundir el seu camí d’aprenentatge al voltant de l’art de contar. La Trobada serà dirgida per l’escriptora, bibliotecària i conta contes, Mercè Escardó, acompanyada de l’especialista en literatura infantil i conta contes Mercè Palay, amb la col·laboració d’altres professionals del ram.

L’activitat comptarà amb dues parts:

La primera, a partir de les 11.00 hores del matí, Converses obertes sobre l’art de contar. Part especialment dirigida a mares i pares, docents, bibliotecaris, pedagogs, i, en definitiva, persones vinculades a els diferents estadis de la educació i acompanyament d’infants i joves.

La segona, a partir de les 16.30 hores, La Llar de Contes – Vivim els contes en família. Part dirigida a les famílies, petits i grans per compartir i crear un espai de complicitats al voltant de contes contats.

Preus:

  • Tot el dia (inclós matí i tarda) 15 euros per adult o jove (10 euros associats/des de Cal Llibre).
  • Només tarda, 5 euros per família.
  • Dinar: 15 euros per adult o jove, 5 euros per infant (menor de 12 anys).

Per participar-hi, no dubtis en omplir el formulari següent (data límit fins el 7 d’abril de 2018):

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu número de telèfon (Obligatori)

Et quedaràs a dinar*?

Quants sereu per dinar?

Associat de Cal Llibre

Accepto les condicions de la preinscripció.

*Aquesta activitat té un cost de 15 euros que s'hauran d'abonar mitjançant transferència bancària. El preu del dinar és de 15 euros per joves i adults i 5 euros per infants (menors de 12 anys).
**Aquelles persones associades a Cal Llibre hauran d'abonar 10 euros.
***Aquelles persones que no hagin fet el pagament via transferència bancària, el dia de l'acte hauran d'abonar 3 euros més de recàrrec.